10 June 2011

our LED 42" tv ~ entry bergambar

sayee citer pasal tv kami ni arituh, pastu ada yg mintak letak gambar. ok, ptg tadi sayee sempat amik gambar tv kami ni. oh ye, kami beli tv ni dapat free wall bracket dan dvd player. mmg dah plan nak letak tv kat dinding sbb nak jimat space.

dan, kami belom beli tv cabinet utk letak segala mak nenek astro, dvd player, hdd (abg abdul layan bleach) dan seme2 laa. jadi kami guna aje cabinet cap giant yang sayee guna dari zaman bujang lagi. sebelah lagi tu adiah kawan2 opis bagi masa kawen dlu. bole laaa, untuk sementara ni kan.

ini lah dia tv nya.
dalam kotak biru tu penuh dgn mak nenek alat akuarium. anti keruh anti klorin dan bagai2 la.


2 comments:

  1. wow cantikkk.. hihihi... suke2...:)

    ReplyDelete
  2. awak, awak bila nak pindah umah baru?

    ReplyDelete

LUAHKAN RASA ANDA DISINI

Related Posts with Thumbnails

ads