12 April 2011

tupperware untuk make-up

sebenarnye dah lama janji ngn mak qaiser, nka buat entry pasal tupperware ni. tapi asyik tertunda je pasal tak jmpa kat mane beg cosway n beg pink yg lama kami guna sebelom guna tupperware ni. hahaha. biase lah kan, baru pindah ni. seme barang berterabur.

so harini, nak byr utang la ni. utk tgk mak qaiser punye, sila klik sini>> bag mommy 

yg sayee plak. begini lah rupenye!!!

pandangan depan


pandangan sisi senget


tu nak tunjuk tangkainye.


dan ini pulak isi perutnye.

ada darlie, bedak johnson baby, yoko2, bam gamat, cotton buds, lotion tupperware, shampoo secret garden, perfume n deodorant abg abdul, deodorant sayee, pantyliner etc etc. yg lain tu product herbaline je. toner, blackhead remover, moisturizer, aloe vera gel, etc etc.....

kalau balik kampung, kami cebet je bekas ni. senang. seme bende bole sumbat. lg satu sayee slalu letak sarung kaki dlm bekas ni. senang sket. kalau letak dlm beg, mesti susah nk jmpa.

ok, lain kali bila dah jmpa beg yg lagi 2 ketoi tu, sayee buat entry lain ye. 

btw, sape2 yg berkenan nak guna tupperware camni jgak sebagai bag make-up korang, leh ar beli dgn sayee. sayee ada ready stock. rm 45 sajeee. mmg besar dan berbaloi2.



1 comment:

  1. update: bekas ni dah sold to staff jkr.. hehehe..

    ReplyDelete

LUAHKAN RASA ANDA DISINI

Related Posts with Thumbnails

ads