08 February 2011

kelakuan sumbang di opis

* ini adalah video tanpa suara *

video

kah kah kah. ini adalah lawak ok. sayee jmpa ni dlm memory card tepon lama abg abdul. masa ni kami maseh sama tmpt keje. dan maseh dlm edisi ngorat mengorat. ekekeke.

sayee ingt lagi, masa ni boss suh cari dwg yg lamaaaaaaa giler. sayee masa tu baru keje setahun kot. boss pun satu, x logik langsung suh sayee yg cari. bila sayee dah tatau kat mane nak cari, terpaksa ler bukak gerobok atas2 kan. dan kebetulan plak haritu jumaat, sayee dgn ayunye pakai baju kurung. ekekeke.

budak berbaju kurung panjat meja, tak sumbang kah itu?

antara dialog dlm video tu adalah,

abg abdul : ok, mari kita tgk angah panjat meja. mari tgk ramai2.

sayee: saha jgn la kacau angah. angah nak cari ni. bla bla bla.... 
(ntah ape sayee bebel)

lepas beberapa kali dok jgn la jgn la, abg abdul pun kata ok, saha x amik dah video. panjat laaa..

tapi, tanpa sayee sedari dpt jugak dia capture moment sayee panjat meja itu. haishhh!!!




2 comments:

  1. kah3. confirm dulu time becinta dia dok putar video ni hari2 sebelum tido!

    =D

    ReplyDelete
  2. wakakakakka. idok la pulak tante tau...

    sungguh la jahat itu abg abdul... haiyaa...

    ReplyDelete

LUAHKAN RASA ANDA DISINI

Related Posts with Thumbnails

ads