09 December 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Yayyyyyyy!!!

mama kembar 3 buat GA. best nyeeee...!!



walaupun sayee dah agak lambat buat ni, tapi maseh belom tutup tarikh akhirnyaa....

meh lah join ramai2...


Syarat-syaratnya (sayee copy n paste):

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.>>layak!

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! >>sudah!

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets". >>lamaaaa dah follow!

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya. >>done!

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.

>>sayee nak tag yatie chomeyl, qastalani dan edah

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.>>jap lagi ye!

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

8.  Tarikh tutup: 6 Januari 2011






~~sayee baru je order travel telekung dr itsybitsy, kalau dpt satu lagi free best gak kan... ;) mintak2 lah sayee menang!!!


6 comments:

  1. ok, nti yatie join. thanks tag yatie :)

    ReplyDelete
  2. Salam Angah. Thanks sbb sudi join & good luck dear! :-)

    ReplyDelete
  3. kakjue, thanx.. meh la join yer...

    ReplyDelete
  4. mama, thanx. mintak2 lah sayee menang.. hehehe... :D

    ReplyDelete

LUAHKAN RASA ANDA DISINI

Related Posts with Thumbnails

ads